Augmented Reality voor websites (WebAR)

Web AR development

Op zoek naar een Web AR ontwikkelaar?

Als specialist in Virtual, Augmented en Mixed Reality helpen we je graag verder. Wij ontwikkelen Website AR ervaringen op maat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo.

    • Portals
    • Architecture
    • Product viewer
    • Onboarding

BLUF-Web-ar-portal-experience

Gratis demo?

Ben je benieuwd wat Web AR voor jou kan betekenen. Kom gerust langs voor een vrijblijvende demonstratie van onze app’s en oplossingen!

00

Geen app wel AR

Augmented Reality zonder gedoe

Augmented Reality ervaren, maar dan zonder het downloaden van app. Dat klinkt als muziek in je oren, toch? Wij kunnen ook Augmented Reality ervaringen maken die de gebruiker kan bekijken via een website op zijn of haar telefoon. Hierbij maken we gebruik van de bekende browsers zoals Safari, Firefox en Chrome. Dit betekent dat de gebruiker dus helemaal geen app hoeft te downloaden. Wil je meer weten over hoe wij een AR app maken voor de browser? Laat het ons vooral even weten, we helpen graag.

Contact

AR voorbeeld voor het web

AR Portal

Een tastbaar voorbeeld van de kracht van AR via je browser is de Portal. Met je smartphone scan je een QR-code of wordt via een mobile campagne doorgelinkt naar de Web AR pagina. Je smartphone opent vervolgens haar camera in de browser en de portal komt in beeld. Stap door de portal en ontdek een andere wereld. Wil je meer weten of een vrijblijvende demo zien? Neem gerust contact op.

Contact

Informatie

Meer over Web AR

Wat is Web AR?

Web AR is een term dat staat voor het ervaren van Augmented Reality via je internet browser op je smartphone. Tijdens zo’n online experience opent je smartphone de camerafunctie binnenin de browser. Vervolgens zie je je eigen omgeving door de camera met daarin de desbetreffende AR experience.

Voor welke browsers is Web AR geschikt?

Bijna elke moderne mobile browser is geschikt. Voor iOS 11 of later gebruiken we Safari. Op Android toestellen ondersteunen we Chrome en Firefox.

Web AR voor Marketing

Web AR is een uitkomst voor marketing professionals. Met Augmented Reality kun je een merk, product of verhaal tot leven wekken in de wereld van de gebruiker. Een goede AR ervaring duurt al snel langer dan 20 seconden, best een goed resultaat voor een online merkinteractie. Geheel logisch dat veel marketeers dit willen gebruiken in hun campagnes, want in tegenstelling tot een app (de drempel voor mensen om een app te downloaden) is een online AR ervaring gemakkelijk te integreren in een bestaande campagne.

Web AR voor in de bouw en architectuur

Met AR voor je browser kun je verschillende doelgroepen binnen een bouwproject op een efficiënte en laagdrempelige manier inzicht geven in het bouwproject. Op de exacte locatie van het project kun je bezoekers aan de stad, omwonenden en betrokken stakeholders een inkijk geven in hoe het project er uit zal komen te zien.

Liever persoonlijk contact?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug!