Augmented Reality development

Wij ontwikkelen AR apps voor iOS, Android en het web

Wil je een Augmented Reality applicatie laten ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De AR app’s die wij ontwikkelen helpen bij het leren en trainen, versnellen het werkproces, of toveren een lach op het gezicht van jou klant! Dat doen wij voor bedrijven zoals Tata Steel, KLM, Van Wijnen, de Sociale Verzekeringsbank, Olbico en vele anderen. Wil jij ook starten met AR? Wij ontwikkelen jouw Augmented Reality applicatie op maat.

Contact

AR voor iOS en Android

Sinds de komst van augmented reality software development kits (SDK) voor Apple (ARKit) en Google (ARcore), is het mogelijk om AR-ervaringen te ontwikkelen voor iPhone, Android toestellen en tablets. Hiermee zijn in één klap miljoenen devices ‘AR ready’, en dus potentieel bereik voor de applicatie van uw organisatie. Heeft u een weergaloos idee voor een AR app? Ons team weet alles van de mogelijkheden binnen deze SDK’s en helpen graag bij het bepalen van de juiste koers en de ontwikkeling van uw Augmented Reality applicatie.

AR zonder app > webAR

Een app ontwikkelen voor een AR ervaring is niet altijd noodzakelijk. Wij kunnen ook WebAR ervaringen maken die de gebruiker kan bekijken via een website op zijn of haar telefoon. Hierbij maken we gebruik van de bekende browsers zoals Safari, Firefox en Chrome. Dit betekent dat de gebruiker dus helemaal geen app hoeft te downloaden. Wil je meer weten over hoe wij een Web AR app maken? Laat het ons vooral even weten, we helpen graag.

Web AR

Ontdek de mogelijkheden van Immersive Technology

Wat gaat VR, AR of MR voor jouw bedrijf betekenen? Wij helpen je antwoord te geven op deze vraag in een inspirerende incompany workshop over Immersive Technology.

Liever persoonlijk contact?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug!