BLUF presenteert webinar TechValley

BLUF presenteert webinar TechValley: Kansen en mogelijkheden van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) in de maakindustrie/machinebouw

Op 4 juni 2020 organiseert TechValley het webinar: Kansen en mogelijkheden van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) in de maakindustrie/machinebouw. BLUF zal dit webinar presenteren en het netwerk van TechValley meenemen in de wereld van immersive technololgie. Het programma is voor ondernemers, engineers, R&D specialisten, marketing en sales medewerkers in het netwerk van TechValley / Technospitsen.

Over TechValley

”Onze regio Holland boven Amsterdam kent een groot aantal innovatieve machinebouwers. Van ontwikkelaars en bouwers van high-tech wielbouwmachines, robots voor stalreiniging en machines voor de verwerking van zaden of fruit, tot precisieapparatuur voor bloedanalyse of wetenschappelijke experimenten. Weinig bekend is dat deze bedrijven wereldwijd behoren tot de leiders in hun nichemarkten. Allemaal spelen ze een belangrijke rol in de ontwikkeling en het toepasbaar maken van Smart Industry (kort gezegd: de digitalisatie van productieketens).

Ondanks de grote verscheidenheid in producten en markten, hebben deze bedrijven een aantal gelijksoortige uitdagingen en vraagstukken op het gebied van ‘slimme’ machinebouw. Door de krachten te bundelen, samen op te trekken en te innoveren in TechValley, kunnen deze bedrijven hun producten, processen en diensten toekomstproof maken en daarmee hun koploperposities behouden of zelfs uitbouwen. Want waarom zou je in je eentje het wiel uitvinden?” – techvalley-nh.nl

Ook een webinar voor uw organisatie?

Wilt u ook een webinar over immersive technologie voor uw team of organisatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie