5 redenen waarom mixed reality mainstream zal worden in 2017

5 redenen waarom mixed reality mainstream zal worden in 2017

Afgelopen jaar heeft BLUF. gewerkt aan diverse mixed reality oplossingen. Één ding is ons duidelijk geworden. De mogelijkheden voor mixed reality zijn eindeloos en de toepassingen voor bedrijven worden relevanter dan ooit. Daarnaast doet Microsoft er alles aan om dit mainstream te maken.

  1. Micorosft HoloLens is submitted voor approval in China. Hierdoor zal de HoloLens in de eerste helft van 2017 uitkomen developers in China.
  2. Het ecosysteem van mixed reality welke is gerealiseerd in samenwerking met Intel zal beschikbaar gesteld worden om head mounted displays zoals de HoloLens te maken. HMD’s van Acer, ASUS, Dell, HP, and Lenovo worden volgend jaar beschikbaar.
  3. 3Glasses, China’s grootste hardware ontwikkelaar brengt de Windows 10 experience naar haar S1 in de eerste helft van 2017. Dit zorgt voor een bereik van 5 miljoen actieve klanten in China.
  4. Consumenten krijgen in 2017 toegang tot mixed reality content. We hebben het hier over meer dan 20.000 universal apps.
  5. In 2017 kunnen 3D objecten direct worden aangesproken door het gebruik van de internet browser. Sleep ze vanuit de digitale wereld in de echte wereld.
  6. HMD developer kits zijn beschikbaar voor developers.